En klassisk varevogn i nye klæder

Hvis du har brug for en varevogn, så ved du, at der er bestemte regler, der skal opfyldes, hvis du skal have det fulde udbytte af den. En varevogn er først og fremmest et funktionelt køretøj, der skal kunne fragte ting frem og tilbage. Og skal den kunne dette på en tilfredsstillende måde, så kræver det et varerum, der har plads til de mest almindelige transportting som plader og paller i de mest anvendte størrelser. Ford har naturligvis svaret.

En Ford Transit Costum er en klassisk varebil, som har været ikonisk og kendt igennem årtier. En pålidelig arbejdshest med god plads i det gennemtænkte varerum. Utallige er de ture, der er kørt i en Ford Transit Costum med arbejdende folk fra mange forskellige fag. En Ford Transit Costum er en gennemprøvet model, som har vist sit værd i praksis. Med andre ord en klassiker blandt kassevogne. Nu blot med moderne features, som vil gøre livet endnu lettere for dig.

Endnu bedre komfort

Kabinen i en Ford Transit Costum har fået nyt design, og det kan mærkes, når du sidder bag rattet. Komforten har fået et gevaldigt skub opad, og du vil kunne køre endnu længere i din Ford Transit Costum uden at blive træt. Det er jo en uvurderlig fordel, for så har du kræfterne til at gøre det arbejde, du faktisk tjener penge på. Og du har mere energi efter fyraften.

Kølerpartiet på Ford Transit Costum har også fået nyt design. Nu er der LED i forlygterne, noget der giver et langt bedre og skarpere udsyn ved kørsel i de mørke timer. De er funktionelle og ser flotte ud på samme tid. Og robustheden og funktionaliteten er som altid i absolut topklasse. Det skal den jo være, hvis man vil blive ved med at have status som klassiker blandt kassevogne.

Det ultimative varerum

Varerummet i Ford Transit Costum er genialt. Her er plads til at lægge tre styk europaller på gulvet, hvor de kendte 8×4 tommer plader også kan ligge. Og skydedøren på siden er uundværlig og giver dig en manøvredygtighed, som er helt uovertruffen. God arbejdslyst!