Guf for fantasyfreaks og rollespillere

Det bliver mere og mere udbredt at mennesker dyrker alternative verdener i deres fritid. Her finder de ligesindede, som har den samme interesse og mødes og spiller og deltager i de vildeste eventyr, hvor troldmænd og drager og andre sagnfigurer spiller en væsentlig rolle. Det spændende er, at man, gennem disse universer, ofte finder strukturer, der minder om den daglige verden, vi alle færdes i til hverdag. Man lærer om livet, når man dyrker fantasy.

Hvis du samler på Magic the Gathering kort eller spiller Dungeons and Dragons, så er du en del af denne nye, voksende skare af mennesker, der dyrker det fantastiske og arketypiske i fantasy-universet. Spillere af rollespil skaber nye identiteter gennem denne hobby, og lærer meget om sig selv, gennem denne proces. Både i miljøet omkring Magic the Gathering kort og Dungeons and Dragons opstår der venskaber og fællesskaber, som varer i årevis. Ja, måske livet ud.

Startpakker og tilbehør

Man kan købe Magic the Gathering kort online. Her er både almindelige og mere sjældne kort at finde. Magic the Gathering kort er uundværlige, når man skal spille. Spillerne opbygger større og større samlinger af Magic the Gathering kort og udvikler nye kampformer og strategier. Og de mange forskellige kort er smukke at se på og virkningsfulde i spillene.

Man kan også finde alt, hvad man skal bruge til Dungeons and Dragons i de velassorterede online butikker. Dungeons and Dragons er moderen til alle rollespil, kunne man sige. Spillet blev udviklet helt tilbage i 1974 på baggrund af spil med tinsoldater. Fans af Dungeons and Dragons er udbredt over hele kloden og spillet spilles af millioner af passionerede spillere.

Fantasy er eventyrligt

For dette folkefærd er sagnverdenen et andet hjem, hvor de udfolder deres liv, med de roller de spiller. Det er en verden, hvor magi og trolddom er en realitet. Hvor orker, alfer, drager og troldfolk udspiller slag og udkæmper krige. Her er eventyr i luften og begreber som trofasthed og ære er noget man værdsætter og tror på. For mange rollespillere og fantasyentusiaster er denne verden en fast del af deres daglige liv.