Guide: Sådan installerer du Phillips Hue

Phillips Hue er en ny intelligent smartbelysning, der har fundet vej ind i fleres hjem. De mange nye innovative teknologiske funktioner gør Phillips Hue særligt unik sammenlignet med øvrig belysning, og sparer dig både på elregningen samt miljøet. Hvis du ligesom mange andre har fået øjnene op for Phillips Hue, bør du læse med i denne artikel, hvor vi guider til, hvordan du installerer og anvender dets mange funktioner.

Med Phillips Hue kan du bringe hele farvepaletten ind i dit hjem, og skifte belysning alt efter humør. Varier belysningen i køkkenet, dagligstuen og på badeværelset, alt sammen for at skabe en særlig stemning og atmosfære. Det hele kan styres direkte fra mobilen gennem en app, og alt efter behov kan du justere, tænde og slukke samt sætte timer på belysningen. Fordelene er mange ved Phillips Hue, og det er ganske simpelt at komme i gang.

Køb af pærer

For at kunne installere og gøre brug af P hillips Hue, kræver det først og fremmest at du udskifter alle dine pærer. Der findes et stort udvalg af pærer henvendt til Phillips Hue, hvorved de alle adksiller sig i belysningen, så du kan bringe det helt rigtige lysindfald ind i dit hjem.

Hvis du er i tvivl om hvilke pærer du skal vælge, er det også muligt at gøre brug af de mange startkits som tilbydes. Hermed kan du prøve forskellige pærer og funktioner af, og derefter tilkøbe øvrige pærer, som du finder det nødvendigt.

Phillips Hue Bridge

Udover nye pære, skal der yderligere tilkøbes en Phillips Hue Bridge. Dette er styreboksen som tilkobles din router, og dermed skaber forbindelse til din tablet eller smartphone. Uden en Phillips Hue Bridge vil du ikke være i stand til at kontrollere og regulere lysindsætningen fra dit devices, hvorfor den udgør et vigtigt element ved opsætning af Phillips Hue.

Download app

Det sidste trin i installeringen og opsætningen af Phillips Hue, er download af den tilhørende app. Phillips Hue har lavet en app udelukkende til formål at gøre det nemt for dig, som bruger at regulere og skifte lysindsætningen direkte fra dit device.