Køb engelske krimier af Elly Griffiths online

Mange krimilæsere er egentlig meget fredelige og hyggelige folk. For en stor del af dem er det ren hygge at læse en bog, hvor mord og forbrydelser ligger til grund for historierne. De elsker at barrikadere sig i sofaen, med tæppe på og kaffe på kanden, og så tage hul på en frisk bog med mordgåder, gerne fra områder, der oser af stemning, og med personbeskrivelser, som får det hele til at stå lyslevende for deres indre blik. Krimilæsning er noget helt særligt for fans.

Hvis man holder af at læse krimier, men ikke kender Elly Griffiths, så kan det varmt anbefales at stifte bekendtskab med hende. Elly Griffiths er egentlig et synonym, hun skriver under. Hendes rigtige navn er Domenica de Rosa, og hun er født i 1963 og er halvt italiensk. Hun er bosiddende i Brighton med sin mand og deres to børn. Her skriver Elly Griffiths om sin hovedperson, Ruth Galloway, og hendes oplevelser i kriminal-verdenen. Der er kommet 10 bøger i serien.

Et stort forfatterskab

Elly Griffiths har mange bøger på samvittigheden, også et par stykker med hendes oprindelige navn på ryggen. Men hovedparten er skrevet under synonymet og har vundet en stor læserskare i mange lande. Der er ofte historiske begivenheder med i hendes historier, så der ligger et stort research-arbejde bag hver eneste bog. Det giver en autenticitet, som er helt enestående og gør, at læseren får en endnu mere realistisk fornemmelse, når historierne rulles ud. Ofte er der også referencer til Italien, hvilket ikke gør det mindre spændende at dykke ned i hendes krimier.

Find krimier hos boghandleren

Bog & Idé er en kæde af boghandlere, som dækker det meste af Danmark. Her kan man købe masser af god krimilitteratur, også de spændende bøger af Elly Griffiths. Hvis man ønsker det, kan man også finde det hele online hos bog-ide.dk, hvor man også kan købe og bestille sine favoritter hjem. Her har man en webshop, der meget godt svarer til de fysiske butikker, og det er altid værd at gå på opdagelse her og finde inspiration.