Sådan pakker du til en afslappet ferie

Når det kommer til pakning til ferie, handler det om at finde den helt rigtige balance. Du skal have nok med, så du ikke går og mangler noget, men du skal heller ikke overpakke, så du har for meget og for mange ting at slæbe rundt på. Især på en afslappet ferie, hvor man ikke skal være så formel, skal man passe på, at man ikke overpakker.

Sweatshirts til alle lejligheder

En af de ting, der er godt at have med på ferie, er en masse Sweatshirts. De kan bruges til alle lejligheder. Om det er en aften, hvor man skal ud at spise, eller om det er en dag, hvor man skal slappe af på stranden, så er en sweatshirt et godt valg. En sweatshirt er behagelig at have på og er let at tage af og på. Du kan med fordel have flere forskellige sweatshirts med på ferie, så du altid har noget at tage på.

Slidstærke bukser

En anden type tøj, der er godt at have med på ferie, er slidstærke bukser. De kan bruges, når man skal ud at vandre eller lave andre aktiviteter, men de er også behagelige at have på, når man skal slappe af. Det er en god idé at have flere forskellige bukser med på ferie, så man altid har noget at tage på. Bukser er også gode, fordi de er lette at vaske og tørre, hvis de bliver beskidte.

Lette sko

En tredje type tøj, der er godt at have med på ferie, er lette sko. Lette sko er gode, fordi de er behagelige at have på, selvom man har dem på i længere tid. De er også nemme at tage af og på. Lette sko er gode til at have med på ferie, fordi man ofte er på farten, når man er afsted. Man skal nemlig både ud at gå, ud at shoppe og ud at spise.

Let taske

En fjerde type ting, der er godt at have med på ferie, er en let taske. En let taske er behagelig at have på, selvom man har den på i længere tid. Den er også nem at tage af og på. En let taske er god, fordi man ofte har brug for at have noget at tage med sig. Man skal nemlig både have noget at skifte tøj i, noget at spise og noget at drikke.