Til dig der vil indrette det perfekte badeværelse

Hvem drømmer ikke om et badeværelse, der emmer af spa og god karma? Hvorfor ikke skabe fornemmelsen af at være på et dyrt hotelophold eller tur til udlandet? Om hvem siger, at vi ikke godt kan drømme os væk, når vi skal klare dagens gøremål på toilettet? Lyder dette som et badeværelse for dig, kan du læse med her, hvor vi giver dig råd til, hvordan du skaber drømmebadeværelset og fornemmelsen af spa.

Få styr på udstyret

Inden vi kigger på selve udsmykningen af badeværelset, bør der være styr på selve udstyret. For er der ikke styr på udstyret, kan resten være lige meget. Det er nemlig ikke særlig nemt at slappe af og drømme om en spaoplevelse, hvis ikke man har de fornødne remedier.

Skal du indrette dit badeværelse på ny, bør du derfor anskaffe dig toiletrulleholdere, badeforhæng, armatur, og hvad der ellers kunne være behov for på dit badeværelse.

Der findes utallige toiletrulleholdere og selvom det måske ikke er den første genstand, du kommer i tanke om, når du skal indrette dit badeværelse, kan vi vist hurtigt blive enige om, hvor vigtige toiletrulleholdere er for dig og dit badeværelse.

Når du har fået styr på de absolutte og fornødne remedier og genstande, kan vi nu vende blikket mod spaoplevelsen.

Sådan skaber du fornemmelsen af spa på dit badeværelse

Der skal faktisk overraskende lidt til at skabe fornemmelsen af spa på sit badeværelse. Du kan for eksempel starte med at udsmykke badeværelsets flader med duftlys eller duftpinde. I langt de fleste tilfælde benytter spafaciliteter og hoteller sig af selvsamme duftafgiveren, som du kan finde nede i normal eller på nettet.

Derefter kan du også udsmykke dit badeværelse med både store og små planter afhængigt af dine kvadratmeter. De grønne planter skaber ikke alene et smukt udtryk, men bidrager også til et bedre indeklima. Vælger du en stor palmelignende plante, kan du også hurtigt skabe fornemmelsen af at være syd på.

Sidst men ikke mindst kan du enten installere eller tage en højtaler med ud på badeværelset. Vil du have den mest autentiske spaoplevelse på dit badeværelse, kan du sætte den perfekte spa-playliste på dine højtalere og drømme dig væk i badet.